|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Lagring af hvidvin
Næsten alle vine vinder ved at blive lagret et stykke tid, også hvidvin.

Desto yngre vin er, desto mere frugt og garvesyre besidder den. Grunden til, at man lagrer vin er dels at få en blødere og fyldigere smagsoplevelse og dels at lade vinen opnå et bredere spektrum af smagsnuancer. For at opnå det optimale resultat af lagringen, skal følgende kriterier opfyldes:

1) Vinen skal ligge i mørke

2) Luftfugtigheden skal være 70-75%

3) Temperaturen skal være så konstant som mulig 10-15°

4) Vinen må ikke udsættes for rystelser, træk eller stærke lugte.









Kategorier på sider:

Mad og drikke Champagne Hvidvin diverse Dom Perignon Netbutikker Kampagnetilbud Servering af hvidvin Online opskrifter Vintemperatur Sekt Mad og vin Mousserende vin Champagne info Hvidvine Vin Rejser og Ferie Lagring af hvidvin Gode råd om hvidvin Delikatesser Hvidvinsglas Vindrue Vinglas
 
 
 Du er her: Hvidvin - Vin Hvidvin - - Hvad er Hvidvin en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.