|
|
Lån  


 
Annonce:


Lagring af hvidvin
Næsten alle vine vinder ved at blive lagret et stykke tid, også hvidvin.

Desto yngre vin er, desto mere frugt og garvesyre besidder den. Grunden til, at man lagrer vin er dels at få en blødere og fyldigere smagsoplevelse og dels at lade vinen opnå et bredere spektrum af smagsnuancer. For at opnå det optimale resultat af lagringen, skal følgende kriterier opfyldes:

1) Vinen skal ligge i mørke

2) Luftfugtigheden skal være 70-75%

3) Temperaturen skal være så konstant som mulig 10-15°

4) Vinen må ikke udsættes for rystelser, træk eller stærke lugte.









Kategorier på sider:

Servering af hvidvin Sekt Vin Mousserende vin Hvidvin diverse Vintemperatur Vinglas Online opskrifter Mad og drikke Champagne Rejser & Ferie Mad og vin Netbutikker Vindrue Dom Perignon Kampagnetilbud Gode rd om hvidvin Champagne info Lagring af hvidvin Hvidvine Hvidvinsglas Delikatesser


 Du er her: Hvidvin - Netannoncer Hvidvin -  
 
Â