|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Mad og vin
Ønsker man at både vinen og maden skal komme til sin ret, uden at den ene part overdøver den anden, kan man følge nedenstående, simple retningslinier.

Lette vine til lette retter

Søde vine til søde retter

Garvesyreholdige vine til fede retter

Frugtsyreholdige, kraftfulde vine til krydrede retter

Servering
Server tør før sød, let før kraftigt, hvid før rød, ung før gammel.









Kategorier på sider:

Vin Netbutikker Servering af hvidvin Gode råd om hvidvin Champagne Dom Perignon Lagring af hvidvin Sekt Delikatesser Kampagnetilbud Mad og vin Hvidvin diverse Vindrue Hvidvinsglas Mousserende vin Online opskrifter Vintemperatur Vinglas Hvidvine Champagne info Mad og drikke Rejser og Ferie
 
 
 Du er her: Hvidvin - Vin Hvidvin - - Hvad er Hvidvin en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.