|
|
Lån  


 
Annonce:


Sekt
Sekt er en mousserende vin fremstillet i Tyskland, Østrig og Ukraine efter samme metode som champagne. Tyskland er det land i verden, som konsumerer mest mousserande vin per person. Fremstillingsmetoderne varierer fra de metoder, som anvendes ved fremstilling af champagne til den billige fremstilling på tanke.

Hovedparten af sektproduktionen foregår på basis af importerede druer, men ifølge tysk lovgivning må mousserende vine kun markedsføres og sælges som "Deutscher Sekt" (tysk sekt) såfremt den udelukkende er fremstillet af druer, der er dyrket i Tyskland. Kvaliteten af sekt er meget varieret med få produkter af høj kvalitet samt store mængder af lavprisprodukter til det lokale marked. Kun få sektmærker eksporteres.

Kategorier på sider:

Sekt Hvidvine Vinglas Vin Champagne info Online opskrifter Mad og vin Hvidvin diverse Lagring af hvidvin Netbutikker Rejser & Ferie Mad og drikke Vintemperatur Hvidvinsglas Champagne Mousserende vin Vindrue Servering af hvidvin Dom Perignon Kampagnetilbud Gode rd om hvidvin Delikatesser


 Du er her: Hvidvin - Netannoncer Hvidvin -