|
|
Lån  


 
Annonce:


Vintemperatur
Det er vigtigt at servere vinen ved den rette temperatur. Er vinen for kold, frigives alle aromaer ikke, og er den for varm, overdøver alkoholen alt for mange af de fine nuancer. Nedenfor anføres de mest generelle retningslinier for temperering af vin.

Rød Bordeaux og moden portvin 16-18

Rød Bourgogne 15-17

Middelkraftig rødvin 14-16

Kraftig, tør hvidvin 12-16

Rosvin og ung portvin 10-14

Middelkraftig, tør hvidvin og let rødvin 10-12

Sauternes og let, tør hvidvin 8-10

Champagne og Mousserende 7-8

Moscato d'Asti og Muscat Beaumes-de-Venise 6









Kategorier på sider:

Mousserende vin Rejser & Ferie Mad og vin Vin Champagne info Dom Perignon Vindrue Sekt Kampagnetilbud Lagring af hvidvin Champagne Servering af hvidvin Hvidvinsglas Gode rd om hvidvin Netbutikker Hvidvin diverse Vintemperatur Hvidvine Delikatesser Mad og drikke Vinglas Online opskrifter


 Du er her: Hvidvin - Netannoncer Hvidvin -