|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Vintemperatur
Det er vigtigt at servere vinen ved den rette temperatur. Er vinen for kold, frigives alle aromaer ikke, og er den for varm, overdøver alkoholen alt for mange af de fine nuancer. Nedenfor anføres de mest generelle retningslinier for temperering af vin.

Rød Bordeaux og moden portvin 16-18°

Rød Bourgogne 15-17°

Middelkraftig rødvin 14-16°

Kraftig, tør hvidvin 12-16°

Rosévin og ung portvin 10-14°

Middelkraftig, tør hvidvin og let rødvin 10-12°

Sauternes og let, tør hvidvin 8-10°

Champagne og Mousserende 7-8°

Moscato d'Asti og Muscat Beaumes-de-Venise 6°









Kategorier på sider:

Mousserende vin Vintemperatur Online opskrifter Vin Champagne Vinglas Netbutikker Servering af hvidvin Kampagnetilbud Hvidvin diverse Hvidvine Dom Perignon Vindrue Mad og drikke Delikatesser Champagne info Gode råd om hvidvin Hvidvinsglas Rejser og Ferie Mad og vin Lagring af hvidvin Sekt
 
 
 Du er her: Hvidvin - Vin Hvidvin - - Hvad er Hvidvin en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.